Bible Pay

Read 496 times

  • BuckeyeFan
  • Newbie

    • 4


    • 0
    • January 16, 2018, 09:11:35 am
    more
Trouble Getting Miner to Start
« on: January 16, 2018, 02:49:38 pm »
Hello all, I need some help setting up my miner.  I followed the Reddit post but it does not appear to be mining in a pool.

So far, I have downloaded the windows 64-bit exe wallet.  I created my biblepay.config file using "One Click Mining".  The config file is as follows:
addnode=dnsseed.biblepay-explorer.org
genproclimit=1
poolport=80
workerid=GatorFan
pool=http://pool2.biblepay.org
gen=1

I set up a worker in the mining pool which is GatorFan in the config file noted above.

My getmininginfo command returns the following:
15:37:43

{
  "blocks": 0,
  "currentblocksize": 0,
  "currentblocktx": 0,
  "difficulty": 4.656542373906925e-009,
  "errors": "",
  "genproclimit": 1,
  "networkhashps": 0,
  "hashps": 0,
  "minerstarttime": "01-16-2018 15:02:49",
  "hashcounter": 0,
  "competetive_mining": true,
  "competetivemining_hash_counter": 0,
  "global_competetive_mining_tithe": 0,
  "competetive_mining_ratio": 0,
  "pooledtx": 0,
  "testnet": false,
  "chain": "main",
  "biblepay-generate": true,
  "poolinfo1": "",
  "poolinfo2": "",
  "poolinfo3": "",
  "miningpulse": 0,
  "poolmining": false,
  "pool_url": "",
  "poolmining_use_ssl": false
}

I am not sure what my problem is.  I see that poolmining is set to false.  How do I get it to true?  Perhaps that is the problem?


  • putzlappen
  • Newbie

    • 25


    • 4
    • December 16, 2017, 11:54:13 am
    • Leipzig - Germany
    more
Re: Trouble Getting Miner to Start
« Reply #1 on: January 16, 2018, 09:47:04 pm »
Hello all, I need some help setting up my miner.  I followed the Reddit post but it does not appear to be mining in a pool.

So far, I have downloaded the windows 64-bit exe wallet.  I created my biblepay.config file using "One Click Mining".  The config file is as follows:
addnode=dnsseed.biblepay-explorer.org
genproclimit=1
poolport=80
workerid=GatorFan
pool=http://pool2.biblepay.org
gen=1

I set up a worker in the mining pool which is GatorFan in the config file noted above.

My getmininginfo command returns the following:
15:37:43

{
  "blocks": 0,
  "currentblocksize": 0,
  "currentblocktx": 0,
  "difficulty": 4.656542373906925e-009,
  "errors": "",
  "genproclimit": 1,
  "networkhashps": 0,
  "hashps": 0,
  "minerstarttime": "01-16-2018 15:02:49",
  "hashcounter": 0,
  "competetive_mining": true,
  "competetivemining_hash_counter": 0,
  "global_competetive_mining_tithe": 0,
  "competetive_mining_ratio": 0,
  "pooledtx": 0,
  "testnet": false,
  "chain": "main",
  "biblepay-generate": true,
  "poolinfo1": "",
  "poolinfo2": "",
  "poolinfo3": "",
  "miningpulse": 0,
  "poolmining": false,
  "pool_url": "",
  "poolmining_use_ssl": false
}

I am not sure what my problem is.  I see that poolmining is set to false.  How do I get it to true?  Perhaps that is the problem?

Hello @BuckeyeFan and welcome to our forum <3

here is my own conf i only replaced the worker-ID:

Code: [Select]
addnode=node.biblepay.org
addnode=dnsseed.biblepay-explorer.org
addnode=node.biblepay-explorer.org
gen=1
genproclimit=4
poolport=80
workerid=GatorFan
pool=http://pool.biblepay.org

Can you please post the feedback from getinfo instead of getmininginfo?
The other Question is: Did you open the config-file through the Wallet (Tools -> Open Wallet Configuration File), or do you find the path manuelly?
Greetings from Germany <3


  • BuckeyeFan
  • Newbie

    • 4


    • 0
    • January 16, 2018, 09:11:35 am
    more
Re: Trouble Getting Miner to Start
« Reply #2 on: January 17, 2018, 07:39:07 am »
getinfo comes back with:

08:28:06

{
  "version": 1000801,
  "protocolversion": 70714,
  "walletversion": 61000,
  "wallet_fullversion": "1.0.8.1",
  "balance": 0.00000000,
  "privatesend_balance": 0.00000000,
  "retirement_balance": 0,
  "blocks": 0,
  "timeoffset": 356,
  "connections": 0,
  "proxy": "",
  "difficulty": 4.656542373906925e-010,
  "testnet": false,
  "keypoololdest": 1516109514,
  "keypoolsize": 1001,
  "paytxfee": 0.00000000,
  "relayfee": 0.00010000,
  "errors": ""
}


Typically I opened my config file manually and not through my wallet.   Previously when I opened it through my wallet, all the information in the fie was on one line of the file instead of broken up.


  • BuckeyeFan
  • Newbie

    • 4


    • 0
    • January 16, 2018, 09:11:35 am
    more
Re: Trouble Getting Miner to Start
« Reply #3 on: January 17, 2018, 10:55:06 am »
I also noticed that my wallet is not syncing as well.  My other wallets are able to but not the BiblePay Wallet.  In the lower left corner of the wallet, there is a message saying, "No Block Source Available....".

Thanks in advance.
« Last Edit: January 17, 2018, 11:14:42 am by BuckeyeFan »


  • BuckeyeFan
  • Newbie

    • 4


    • 0
    • January 16, 2018, 09:11:35 am
    more
Re: Trouble Getting Miner to Start
« Reply #4 on: January 17, 2018, 08:49:04 pm »
So I have more interesting things happening with my wallet.  I downloaded the newest wallet 1.0.8.2 and my wallet appears to not be syncing.  The message in the lower left hand corner says ," Syncing with network....  32 Weeks Behind".

In the lower right hand corner of the wallet there is a "Biblepay" text with what looks like blinking network sign that says I have "0 network connections".  By blinking I mean that the connection is connected for a second and then disconnects again. 

This looks like the cause of the problem with mining.  But, as I have stated in the last post, my other wallets are syncing fine.

I am unsure that is causing this.  Does anybody have a good guess as to why this is happening?