Bible Pay

Read 2894 times

  • T-Mike
  • Full Member

    • 158


    • 1
    • February 06, 2018, 06:12:58 pm
    more
Rob,

When I try to run -qt through the vnc session i get Invalid MIT-MAGIC-COOKIE-1 keyQXcbConnection: Could not connect to display :1.0.

Do you know how to fix this?

Thanks.

-tmike


  • Rob A.
  • Administrator

    • 672


    • 9
    • June 05, 2017, 08:09:04 pm
    • Patmos, Island Of
    more
Rob,

When I try to run -qt through the vnc session i get Invalid MIT-MAGIC-COOKIE-1 keyQXcbConnection: Could not connect to display :1.0.

Do you know how to fix this?

Thanks.

-tmike
Hi Mike,

I didnt have that, but I see someone else did here :

https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=230828

Rob



  • T-Mike
  • Full Member

    • 158


    • 1
    • February 06, 2018, 06:12:58 pm
    more
Hi Mike,

I didnt have that, but I see someone else did here :

https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=230828

Rob

Figured it out, had to start the vncserver from the same account as the biblepay daemon.


  • Rob A.
  • Administrator

    • 672


    • 9
    • June 05, 2017, 08:09:04 pm
    • Patmos, Island Of
    more
Figured it out, had to start the vncserver from the same account as the biblepay daemon.


Oh awesome, good.  Would you like to test it now?

masternode status
Should return Active?

Then post 'exec testvote'

Your on the latest, 1088q correct?


  • T-Mike
  • Full Member

    • 158


    • 1
    • February 06, 2018, 06:12:58 pm
    more

Oh awesome, good.  Would you like to test it now?

masternode status
Should return Active?

Then post 'exec testvote'

Your on the latest, 1088q correct?

I'm having a slight problem because I used a new wallet. The force command doesnt seem to be working when using my old rosetta account. it still says already in chain. ie. exec associate email pass force


  • Rob A.
  • Administrator

    • 672


    • 9
    • June 05, 2017, 08:09:04 pm
    • Patmos, Island Of
    more
I'm having a slight problem because I used a new wallet. The force command doesnt seem to be working when using my old rosetta account. it still says already in chain. ie. exec associate email pass force

Try changing force to true.  I might have not interpreted the word correctly.

In the mean time Ill check.

EDIT: Yeah, try associate email pass true

« Last Edit: February 08, 2018, 02:31:30 pm by Rob A. »


  • T-Mike
  • Full Member

    • 158


    • 1
    • February 06, 2018, 06:12:58 pm
    more
Try changing force to true.  I might have not interpreted the word correctly.

In the mean time Ill check.

EDIT: Yeah, try associate email pass true

Odd, says RPC error. Going to install watchman first.


  • Rob A.
  • Administrator

    • 672


    • 9
    • June 05, 2017, 08:09:04 pm
    • Patmos, Island Of
    more
I'm having a slight problem because I used a new wallet. The force command doesnt seem to be working when using my old rosetta account. it still says already in chain. ie. exec associate email pass force

Actually this will be a good exercise (to know if force works).  I just did it along with you.

Now we need to ensure it worked.  After 3 confirms, type 'exec listdccs'.  That shows the CPID's in the chain.
Please verify you are only in the list once?  (Look at the first 32 bytes for a CPID match).

To find your cpid type 'exec getboincinfo' first.

Btw, biblepay works with multiple cpids now also.  Its not recommended, but I have 2 so Im testing with 2.



  • Rob A.
  • Administrator

    • 672


    • 9
    • June 05, 2017, 08:09:04 pm
    • Patmos, Island Of
    more
Odd, says RPC error. Going to install watchman first.

I think that means it could not send the 1.1 bbp out.  Is wallet unlocked and unencrypted and has funds available?  Try
sendtoaddress BBPAddress 1
Also, see if that command actually sends?

(Where bbpaddress is To You)


  • T-Mike
  • Full Member

    • 158


    • 1
    • February 06, 2018, 06:12:58 pm
    more
Actually this will be a good exercise (to know if force works).  I just did it along with you.

Now we need to ensure it worked.  After 3 confirms, type 'exec listdccs'.  That shows the CPID's in the chain.
Please verify you are only in the list once?  (Look at the first 32 bytes for a CPID match).

To find your cpid type 'exec getboincinfo' first.

Btw, biblepay works with multiple cpids now also.  Its not recommended, but I have 2 so Im testing with 2.

I'm getting RPC error when i ran the force associate with true. Let me see if watchman will run. If it doesn't work I'll just create another account first.


  • T-Mike
  • Full Member

    • 158


    • 1
    • February 06, 2018, 06:12:58 pm
    more
I think that means it could not send the 1.1 bbp out.  Is wallet unlocked and unencrypted and has funds available?  Try
sendtoaddress BBPAddress 1
Also, see if that command actually sends?

(Where bbpaddress is To You)

That's probably it. I have exactly 500k in the new account. It still says my new mastermode is pre_enabled but I'm getting a lot of rewards right now.


  • Rob A.
  • Administrator

    • 672


    • 9
    • June 05, 2017, 08:09:04 pm
    • Patmos, Island Of
    more
That's probably it. I have exactly 500k in the new account. It still says my new mastermode is pre_enabled but I'm getting a lot of rewards right now.

Yeah, 500k is auto-locked for hot sanc.  Whats your address, Ill send?



  • T-Mike
  • Full Member

    • 158


    • 1
    • February 06, 2018, 06:12:58 pm
    more
Yeah, 500k is auto-locked for hot sanc.  Whats your address, Ill send?

Is there an easier way to communicate? I have a lot now, sending to self. Thanks.


  • T-Mike
  • Full Member

    • 158


    • 1
    • February 06, 2018, 06:12:58 pm
    more
Actually this will be a good exercise (to know if force works).  I just did it along with you.

Now we need to ensure it worked.  After 3 confirms, type 'exec listdccs'.  That shows the CPID's in the chain.
Please verify you are only in the list once?  (Look at the first 32 bytes for a CPID match).

To find your cpid type 'exec getboincinfo' first.

Btw, biblepay works with multiple cpids now also.  Its not recommended, but I have 2 so Im testing with 2.

Ok both commands work and I confirmed my CPID is only in the list once.

And by the way there are now 3 files in the SAN folder.
« Last Edit: February 08, 2018, 02:58:43 pm by T-Mike »


  • Rob A.
  • Administrator

    • 672


    • 9
    • June 05, 2017, 08:09:04 pm
    • Patmos, Island Of
    more
Ok both commands work and I confirmed my CPID is only in the list once.

And by the way there are now 3 files in the SAN folder.
I'm trying to help train Togo as we go LOL, he might write some of this up.

exec testvote

Lets see file hash stuff